Over

Ons verhaal

VANI-T is een Australisch natural tanning & cosmetics bedrijf en een internationaal succes verhaal, opgericht met de puurste natuurlijke ingrediënten ter wereld. Het bedrijf, welke is opgericht in 2004, en zijn producten zijn ontwikkeld met een sterke visie, vastberadenheid en commitment voor kwaliteit.

In 2004, lanceerde Tania Walsh - moeder van 3-, 's werelds eerste natuurlijke tanning solution op de markt. VANI-T was het eerste bedrijf ter wereld dat biologische tanning formules ontwikkelde die in harmonie werkte met ons lichaam en onze omgeving. Vandaag de dag, is het assortiment uitgebreid met een complete reeks van body en mineral cosmetics.

"Sinds het ontstaan van Vani-T in 2004, ben ik 100% toegewijd aan het creëren van innovatieve producten met een hoge vraag die een onderscheidend vermogen hebben in imago, resultaat, kwaliteit en puurheid, verrijkt met natuurlijke en organische ingrediënten in een geweldige recyclebare verpakking. Deze fusie van ethiek, luxe en prestaties is wat wij noemen: Eco-Glamour."


Tania Walsh
CEO/ Founder

Our Belief

We believe in ECO-GLAMOUR:

  •  NO mineral oils
  •  NO petrochemicals
  •  NO talc
  •  NO fillers
  •  NO parabens
  •  NO artificial fragrances
  •  NO harmful preservatives


Onze Ingrediënten

Hier bij VANI-T, geloven wij dat de allerbeste ingrediënten uit de natuur komen. Daarom hebben wij onze range van Australische natural cosmetics en tanning geproduceerd met de beste inheemse en natuurlijke ingrediënten vanuit de hele wereld.

Wij zijn toegewijd aan het leveren van de beste natuurlijke technologie in onze range om high-performance natuurlijke schoonheid te bezorgen. Onze filosofie is gebaseerd op het formuleren van natuurlijke producten die van ons lichaam, dieren en het milieu houden.