010 - 818 30 50 Stel je vraag | Contact

Vani-T Tan Eraser Tan Removal Mousse 200ml

De Tan Eraser Tan Removal Mousse heeft 's werelds eerste tan remover formule met een triple exfoliërende werking, huid witmakers en dubbel huid verstevigende ingrediënten om de self tan snel en effectief in slechts 5 minuten te verwijderen.

Op voorraad

€ 26,50
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 20
  • Morgen in huis bestel op werkdagen voor 12:00
  • Veilig online betalen via iDEAL, Bancontact of PayPal

Over de Vani-T Tan Eraser Tan Removal Mousse 200ml

De Tan Eraser Tan Removal Mousse heeft 's werelds eerste tan remover formule met een triple exfoliërende werking, huid witmakers en dubbel huid verstevigende ingrediënten om de self tan snel en effectief in slechts 5 minuten te verwijderen. Deze innovatieve formule combineert exfoliërende ingrediënten: Quandong, natriumbicarbonaat en fruit enzymen voor een fijne zachte en gladde huid. Guarana van hoge cafeïne dosering zorgt voor het verstevigen van de huid. GEEN agressieve bestanddelen, In diverse tests waren gebruikers overeengekomen * 90% zei dat het zeer effectief was in het verwijderen van de self tan * 85% zei dat hun huid soepeler aanvoelde na gebruik * 90% zei dat ze het product opnieuw zouden kopen * deze resultaten zijn met behulp van het product na één toepassing verkregen, na een zelfbeoordeling van 20 vrouwen
Gebruiksaanwijzing Breng de Tan eraser tan removal mousse aan op uw droge huid. VOor het beste resultaat, gebruik de Tan eraser 3 dagen voor uw self tan of spray tan behandeling. Pomp de mousse / foam in uw hand en breng deze direct aan op de huid en smeer deze gelijkmatig uit. Laat het product minstens 5 minuten inwerken op de huidcellen. Spoel met warm water af en gebruik een handdoek of washand om de tanning af te wrijven. Voor moeilijke plekken waar de tanning lastig afkomt, gebruik de Vani-T Exfoliating Mitt.
Ingrediënten Nee
Beoordelen Nee

Reviews

Nog geen reviews voor dit product.

Review schrijven

Hoe waardeert u dit product? *

  1 2 3 4 5
Aantal sterren